Monday, 14 December 2009

Uvillig model

I går tok jeg med meg den søte hunden min,Cleo og kamera ut i skogen rett ved huset vårt.
Det var en nydelig desember dag med frost over alt og sola skinte lavt i mellom trærne. Det var så deilig å trekke inn den friske, kalde lufta helt ned i lungene og kjenne freden og stillheten snike inn på deg. Det er noe helt spesielt å være ute alene.. Å bare eksistere med naturen og omfavne den roen man finner der.

Som sagt tok jeg med meg kamera, noe som for meg bare faller naturlig. Jeg tok noen bilder rundt i skogen og bestemte meg for å ta noen bilder av Cleo.
Lettere sagt enn gjort.
Så fort hun skjønte jeg skulle ta bilder kikket hun på meg med stirrende øyne og ørene bakover, som om hun sa " Nei ikke nå igjen.. Må jeg ?"

Vel her er det utrykket :

Photobucket

Hi hi hi.. Hun er rar. Men det forundrer meg hvor mye hun forstår også. Det tok ikke så lang tid før hun la seg ned og demonstrerte hvor kjedelig dette var!

Photobucket

Jeg elsker å gå vekk fra stien jeg går på. Det er da man virkelig føler man er i SKOGEN :) Det var egentlig ganske mørkt i skogen så det ser litt tamt ut på bildet men det var veldig fint der i virkeligheten.

Photobucket

Det var i alle fall veldig deilig å ta en etterlengtet tur ut med Cleo . Det blir ikke så mange av de om dagen.


Photobucket


Nå må jeg løpe og hente ungene fra barnehagen. Ha en god mandag videre:)

8 comments:

 1. Så flotte bilder!

  Hunden min er akkurat likedan når det gjelder kameraet, haha :p

  ReplyDelete
 2. Hehe, ikke enkelt å ta bilder av dyra, nei. men det er det som gjør det så gøy ;) for når manfår med de uttrykka som du fikk der, så trengerman ikke tekst til,bildet sier allt! hærlig ;)

  ReplyDelete
 3. sv: Tusen takk! :)

  Det er gøy ja, nå er jeg avhengig ;)

  ReplyDelete
 4. sv: Tusen takk! :D

  SHIT, HAN VAR FLINK! :O ååå så flink vil jeg bli, jeg må bare øve ;)

  ReplyDelete
 5. Så utrolig NYDELIGE bilder du fikk av Cleo!! =)
  Var det hun som ikke gikk sammen med andre hunder? Tenkte på at vi sikkert kan gå sammen en tur en dag, men er litt kjedelig om bikkjene ikke går sammen da..:P

  ReplyDelete
 6. Så fine bilder- og blogg som jeg tilfeldigvis "ramla" innom. Må bare kommentere- når hunder gjesper så er det ofte for å "fortelle" -jeg er bare snill- ro deg ned- og dette er typisk når de er "litt" usikre på situasjonen. Tenker da at du kunne trent på at når du tok det STORE SORTE kamera foran fjeset ditt at du bør gi henne en godbit- slik at hun blir trygg på situasjonen. Etterhvert når du da tar kamera frem så vil hun assosiere det med godbit og ikke en "trussel" Håper du skjønner hva jeg mener- jeg lærte dette av en veldig flink hundetrener en gang og jeg har testet det ut med postitivt resultat. Forresten en pen hund du har, spisshund?- ligner litt på en finsk lapphund kanskje?

  ReplyDelete
 7. Monica & bmfoto: svar på bloggen deres:)

  ReplyDelete
 8. sv: Tusen takk! Det første bildet var så absolutt min favoritt også ;)

  ReplyDelete