Thursday, 17 December 2009

more Cleo pictures

My little doggy loves the snow :D

cleo-snow

Det beste hunden min vet er på hoppe etter snø som jeg sparker opp med beina! Morsomt..
De er litt overeksponerte men det får bare være.


cleopatraVel det blir ikke mye nye bilder på en uke eller to for i dag tok Jon med seg kamera mitt for å møte en fyr i Oslo som skal kjøpe det :(
Hva skal jeg gjøre uten kamera mitt? Jeg er sikker på at nå får jeg lyst og inspirasjon til å ta bilder. Nå som jeg ikke kan. Er ikke det typisk? Vel jeg skal ikke klage for når svigers kommer fra england, har de med seg kamera som vi har kjøpt på ebay..:D Gleder meg litt..
Så det kan være at jeg bruker bilder som jeg har tatt fram til nå i en liten stund.. Jeg har jo noen liggende rundt omkring på data'n.

Nå må snøen vare så det er litt snø her når de kommer. Det er litt kjedelig å komme til Norge og det bare er slaps. Det kan godt komme litt mer også for min del.

Ha en god dag videre.

8 comments:

 1. sv. nei uff det er ikke mye gøy :/

  Kjempefine bilder da! Liker bilder best når de er redigert så de er over eller under eksponerte jeg da, om det passer med bildet liksom :P Lærern vi hadde frem til nå i photoshop var livredd for det xD Men det var en veldig nydelig hund dere hadde :D

  ReplyDelete
 2. Hærlige bilder-så levende!! selge cameraet du nettip har fått deg,det canon?? what?? hva blir det nå?var du ikke fornøyd, eler vil du bare prøve noe nytt? spør bare, fordi, jeg får ligsomikke til mitt camera, og lurer på hva jeg kan skifte til som kan være litt enlere for meg... det tat jo ikke bilder på direkten!! somer jo inn-og ut!! og kanskje etter ett halvt min så klikk, men da er katta og kattungene gått... .(

  ReplyDelete
 3. canon? nei aldri i livet om jeg kjøper canon.. Har akkurat solgt olympus for å gå over til Nikon.Jeg liker Nikon best men det er selvfølgelig en personlig mening;)
  Men jeg syntes det er veldig rart at det tar sålang tid på å ta bilde -. Det skal det egentlig ikke gjøre. Da jeg hadde samme som deg hadde jeg aldri det problemet. Kanskje det er noe som ikke stemmer med det kamera.???

  Vi må ta en kveld uansett da.. Jeg syntes bare det er gøy å prate foto jeg :D

  ReplyDelete
 4. Du har mye bra bilder så det er bare å bruke fra arkivet til du har fått den nye raceren :)

  Og da......blir det spennende å se!

  ReplyDelete
 5. Så fine bilder! :D
  SV: takk, det varmer<3

  Hugs M

  ReplyDelete
 6. Kjempe fine bilder av hunden din. Lykke til med nytt kamera.

  ReplyDelete
 7. NYDELIGE bilder av Cleo! jeg likte at de var litt overeksponerte som du sier...=) de gjorde de annerledes lixom... litt mere dreamy om du skjønner.. =)
  Og det passer flott på den hunden der, for hun er virkelig vakker..=)

  ReplyDelete
 8. Hunden din er så vakre og bildene var døøds fine! :)

  sv: Tusen takk! Hehe, jeg liker ikke å beskjære bildene mine, bruker aldri å gjøre det, hehe :p Veldig sjeldent isåfall ;)

  ReplyDelete