Sunday, 20 December 2009

I miss summer

Photobucket


Photobucket


Photobucket
Jeg lengter sånn etter sommer og sol. Jeg lengter etter å ta ungene med ut uten å bruke 45 minutter bare på å ta på ytterklærne. Jeg lengter etter å kunne bare dra på shorts og t-skjorte (eller kanskje tilogmed en kjole??) og løpe ut. Alt er så mye lettere på sommeren.
Du må ikke varme opp bilen i en halvtime før du skal reise om morgenen.
Jeg hater å fryse.
Kanskje innerst inne håper jeg at sommeren skal forandre litt på sinnstillstanden som ikke er helt god om dagen. At litt sol og deilig vær kan gjøre hverdagen LITT enklere å takle.
Det er nok ikke så enkelt men jeg kan vel håpe.

I går bestilte mannen min tur til England i slutten av Januar. Han skal jobbe der litt så da har vi fått det til at vi kan være med også. Gleder meg litt til det. Det er litt synd at vi ikke kjører bil for da er det enklere å få med seg ting tilbake igjen, hvis du skjønner. he he ;)

Forldrene til Jon kommer fra England på Mandag og da har de med denne til meg (minus objektivet da) :Photobucket


Jeg gleder meg til å prøve det ut.. Vi har bestillt noen objektiver men de har ikke kommet fram ennå så jeg håper de kommer fram før de reiser fra England:) Jeg har lest masse om kameraet og det er mye mer komplisert enn jeg er vant til så jeg håper det går bra..(litt nærvøs) Det blir gøy å prøve iallefall.. Så da har jeg noe å glede meg til.
Nytt kamera og en miniferie med familien.


Nå er det litt bleieskift og sovetid på gang så da må jeg gå..

Ha en god dag

6 comments:

 1. Härliga bilder!!! Särskilt den nedersta.
  -grattis till en riktigt bra kamera också! Den kommer du bli nöjd med.

  /Mats

  ReplyDelete
 2. Gosh-for noen bilder!! tar helt pusten fra meg!!! jeg vil også kan sånn!! ;D) klem

  ReplyDelete
 3. Åååååh, det må være helt utrolig å gå å glede seg til DET kameraet! Jeg vil å ha, hehe.. drømme drømme..
  De bildene dine fra sommeren er bare helt breathtaking! HDR? De er iallefall så utrolig skarpe og nydelige, i både fargen og alle kontrastene som leker om hver andre der..

  Har du hatt fisle! OOOOH!! JEg har så lyst på det.. men så er det jo ikke lov i norge.. hva skal jeg gjøre for å få lov til det? De selger noen søte noen i Töcksfors, men ekstoller som jeg er, faller det meg ikke inn å ta en slik en over grensen illegalt.. hehe.. Den får bli der, til jeg en gang ganske får lov.. vil haa vil ha vil haaaaa.. en limegrønn en... sukk..

  Jordekorn! Så kult! Tam?

  kleeeems!!

  ReplyDelete
 4. sv. Betakaroten funket ihvertfall veldig bra for meg hehe, begynte å ta to om dagen en uke før jeg begynte med solarium og jeg ble mye brunere i løpet av den første måneden enn jeg ble hele sommern før. Men tror det varierer veldig fra person til person om de funker, vet om folk som ikke syns de har noen effekt. Eyepatches vet jeg desverre ikke hvor er fra, men om du stikker en tur til Reidun Beate så vet nok hun det :) Jeg syns Elf øyenskyggene jeg har prøvd fungerer helt greit, Everyday Minerals som jeg også bruker er mye bedre, men de er greie. jeg reagerer ikke på det sånn som jeg gjør med tikei sminken ihvertfall, men syns kanskje øyenskyggene blir litt for svake i fargen, virker som de forsvinner litt fort. Bronzern har jeg ikke prøvd enda, kanskje jeg skal skrive et innlegg om alt sammen etterhvert :P

  Åh jeg savner sommern skikkelig mye jeg også, hater å fryse, syns det er fint med snø liksom, men det skulle ikke vært så sykt kaldt i tillegg. Klarer liksom ikke å forestille meg å gå med t-skjorte og shorts nå jeg xD Herlige farger og utrolig flotte bilder over her altså! Og moro med nytt kamera da, du får det helt sikkert til :) Hvordan kamera har du brukt til nå?

  ReplyDelete
 5. Wow, NYDELIGE bilder! :D

  Du er forresten videre i en fotokonkurranse på bloggen min :)

  ReplyDelete
 6. sv. uff kjedelig å vente på noe man gleder seg sånn til da :P Og den frisøropplevelsen din skjønner jeg ikke var så veldig artig. Er så kjedelig når sånt skjer, skjønner ikke at det kan være så vanskelig å gjøre som de blir bedt om liksom :/

  ReplyDelete