Wednesday, 10 February 2010

If..

..I begged and if i cried would it change the sky tonight..
would it give me some light.


Føler meg ikke helt på topp for tiden men jeg prøver å late som om det går greit.
Jeg har egentlig ikke så mye å vise eller fortelle så jeg legger bare ved disse bildene jeg tok i dag da jeg skulle hente ungene i barnehagen. Jeg tar aldri med kamera men i dag dro jeg det med meg. Jeg har bare 50mm og 85mm akkurat nå så uansett hvilket objektiv jeg hadde tatt med seg så det ville ikke bli noe fancy brede,vide landskapsbilder som jeg liker. Jeg klarte selvfølgelig og gjøre det mest mulig vanskelig for meg selv og dro med meg kamera som det var, og det var selvfølgelig 85mm som sto på kamera. grrr...

Så ja Monica jeg fikk stoppet og tatt noen bilder.. :)

oh well sånn er det. Det var en nydelig solnedgang så det var rett avgjørelse å ta med kamera i dag. Bildene er tatt sittende i bilen uten stativ.. Litt kjedelig men jeg hadde ikke stativet med meg.

PhotobucketPhotobucket

Vet ikke når jeg skriver igjen. Det går litt tregt her om dagen.. :/

-Anette

6 comments:

 1. Uff.. ikke lett bestandig. Men til oppmuntring har jeg virkelig fått prøvd ut kameraet mitt! hehe, elsker det!! Men lurte på om jeg kunne få anbefale deg på bloggen min?

  ReplyDelete
 2. syns de var kjempefiine, jeg!! du får så nydelige bilder;) vi må finne på noe, så kommer formen seg, hva ;))? eller ? ;) stoor klem..

  ReplyDelete
 3. Syns det var helt utrolig fine bilder jeg :)

  ReplyDelete
 4. Hei vennen min.

  Tenker sånn på deg. Du er ei go´jente, og vi håper det snart letner litt for deg, og at du får litt "lysere tilværelse".
  Bildene dine er nydelige som alltid, og jeg er så glad for at du har blitt så flink innen foto. Det er så moro når man blir "skikkelig god" på en ting :) Og fotografering gjør jo at man ser skaperverket, og detaljer med litt andre øyne enn ellers. Flinke jenta ... <3

  ReplyDelete
 5. WOW, bildene ble bare helt RÅ! Jeg så de her om dagen også, men hadde ikke tid til å kommentere i all hast.. =)

  Fikk lyst til å fjerne bildet mitt nå haha.. Ditt er jo så mye flottere!! =)
  OG det nederste av svingen, -det var bare utrolig bra komponert (eller hva man skal kalle det..=)

  ReplyDelete