Saturday, 2 January 2010

Kamera testing og en kveld med gode venner

Vel for en liten stund siden spurte en venn av meg om jeg kunne se på kamera hennes fordi hun hadde problemer med å få det til å fokusere. Det tok for lang tid fra hun trykte på knappen til det ville ta bildet og da det tok bildet var motivet borte. Det skjønner jeg jo er irriterende og siden jeg har hatt akkurat det samme kamera som henne før sa jeg ja til å ta en titt på det. Jeg har nå hatt det i litt over en uke og har fått prøvd det ut i forskjellige situasjoner og tror jeg vet nå hva som var problemet men det skal jeg snakke med Solveig om først. Vi har pratet om å ta en kveld sammen så jeg kan vise henne litt men nå tenker jeg kanskje at vi skal gjøre det på dagen i stedet siden lyset er bedre da. Men det hadde hjulpet meg å se hvor hun prøver å ta bildene og under hvilke forhold:)
Vel jeg tenkte iallefall å dele noen av bildene jeg har tatt med det:


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


I går var vi ute hos noen venner og spiste den beste middagen jeg har smakt på veldig lenge!!!
Det er ikke rart at det smakte da når kokken forteller at han lagde sausen over flere dager og hadde en hel flaske vin oppi. Men uansett hadde vi det kjempe koselig og jeg var kjempe fornøyd med det nye kamera. Det er litt tricky å stille det inn men det er bare gøy å eksperimentere. Det var ganske lite lys i går men det gikk. Det har ikke innebygget blitz noe som er helt greit for den er noe herk uansett. Så jeg sparer til en ekstern blitz til å bruke til portretter og sånt.

Men i går var en så koselig kveld og jeg gleder meg til neste gang.

party

9 comments:

 1. For noen nydelige bilder, spessielt landskapsbildene! De var stunning. Håper virkelig du vurderer å delta i fotokonkurransen jeg skal starte i løpet av morgendagen, for bildene dine er virkelig lekre ;)

  sv: Det er kjempe gøy å se bak på bilder sånn egentlig, for da ser man at man blir bedre og bedre :)

  ReplyDelete
 2. WOW!!!:D
  For noen NYDELIGE bilder du tar! Hvilket kamera har du? Elsket hvertfall de to nederste landskapbildene! Så fine vil jeg og ta! ;D

  sv; Ja,jeg er veldig fornøyd så langt! Er mye nytt å lære, hadde D40 før.. Så det er stor forandring for meg!Også til jul fikk jeg 50mm f/f1,4 objektivet som jeg nå holder på å lære meg med :)

  ReplyDelete
 3. for noen bilder!! har du funnet ut av feilen, ikke noe galt med cameraet?? jaa, si fra, jeg er klar som ett egg jeg ;)) klem

  ReplyDelete
 4. Hei Anette! Takk for sist!! Det var knallgøy!! Og det var kjempekoselig å bli bedre kjent med deg! :)
  Liker collagen! Ikke glem å lage lage bilde-cd til meg...! ;)

  Nydelige de to nederste landskapsbildene! OG hesten!
  :*

  ReplyDelete
 5. Nå ble jeg litt forvirra, -du brukte kameraet til Solveig på alle bildene her, right? Og de ble jo bare heeeelt sykt bra!!!! =)

  Jeg er spent på hva du tror det er med kameraet hennes, jeg vil gjerne høre om det en dag...=)

  Har du fått objektiv til det nye kameraet ditt? Siden du nevner det på slutten der..:)

  ReplyDelete
 6. Det nr 8 ovenfra var så utrolig vakkert, med den gule himmelen, de sorte stakittgjerdene, hvite snøen osv. Utrooolig flott!

  ReplyDelete
 7. Flotte bilder. Likte spesielt godt de med dompapene - nydelige farger!

  ReplyDelete
 8. Kjempefine bilder, spesielt de to av katten! :D Nydelig katt!

  ReplyDelete