Friday, 27 November 2009

Minner fra en fin høstdag..For en liten stund siden bestemte venninnen min
Monica og jeg for oss at vi skulle samle sammen unga og ta med kameraene våre ut en tur. Jeg , som Monica hadde lenge hatt lyst til å ta bilder ved museumet på Folkenborg.( Great minds thinks alike and all that :) ) Da jeg kom til Monica hadde ho allerede laget vaffler, flinke jenta. Så etter vi hadde tømt litt bilder fra minnekort og pratet litt bestemte vi oss det var på tide å reise.Det er IKKE lett å ta bilder av FEM små barn som egentlig bare vil løpe rundt og leke og gjøre alt mulig annet enn å bli tatt bilde av.

Mine tre ,spesielt eldste mann Nathaniel, er ganske lei av å se mamma bak kamera hele tiden og syntes det er ganske kjedelig å sitte stille og bli tatt bilde av.
De to jentene mine er ikke fult så lei og syntes det er litt gøy å bli tatt bilde av (når det passer de selvfølgelig ) Men vi prøvde å ikke stresse og tok det egentlig ganske med ro..


Vi tok en pause
og spiste vafflene Monica hadde laget og varm kakao.Det var en stor hit med unga.

Da vi gikk over gaten til andre siden , gikk vi bort til noen steiner som er laget til å se ut som bord og stoler. Her ligger Monica på bakken og tar bilde av sønnen hennes som hopper ned fra bordet, hvis jeg kan kalle det det :) Ble kul effekt av det ,så bildene etterpå.Det var så koselig å se ungene bare kose seg sammen og de elsket det løse løvet som lå på bakken
:)
Men det var litt stress også for vi måtte hele tiden passe på at de ikke gikk i nærheten av veien som ligger like ved.Og selv om det var en 50 sone så kjører de fortere enn det, derfor var det med et smil at jeg så for en stund siden at det er forandret til 40 og det er laget sånne dumpler i veien. GOOD!Uansett om det er litt siden nå så tenker jeg på det fortsatt og det med glede ..
4 comments:

 1. Åjaaa, det var en skikkelig koselig dag....=) Vi må gjøre det snart igjen..:)
  Eneste triste med den dagen var da vi begge fikker hjertet i halsen da unga mine nærmest løp ut foran den bilen som kom. Fyttikatta, den skrekken satt i lenge..! Flere timer! Oooog jeg ble sliten, hehe..:) Men det var det verdt!! =)

  morro å se bildene dine=)

  Og jeg tenker også ofte på denne dagen! Det var koselig! Unga digga det=)

  KLEMS!

  ReplyDelete
 2. jepp det var skikkelig skremmende. Det var nesten som om jeg så Daniel bli kjørt på av den bilen.. Bra de faktisk hørte på våre febrilske,redde rop om å stoppe!:)
  Det var koselig. vi må dra ut en dag ..

  Klem

  ReplyDelete
 3. sv. Ja må nok lese en del hehe. Har veldig lyst til å bli med på et eller annet fotokurs også, lære litt om hvordan og hvorfor ting er som de er på kameraet :P Så driver å er litt på utkikk etter noe i nærheten her.

  Utrolig herlige bilder da, det øverste var sinnsykt fint! Håper det blir noen fine dager her snart også, får liksom ikke lysten til å gå ut å ta bilder når det har regnet i tre uker i strekk xD

  ReplyDelete
 4. Så herlige bilder ;) Høres ut som en hyggelig og begivenhetsrik tur, både for små og store ;)

  Klem

  ReplyDelete