Sunday, 29 November 2009

En fin overraskelse

For noen dager siden bestemte jeg meg for at jeg ville gjøre noe jeg har villet gjør lenge. Nemlig å male det gamle skapet som jeg har i stua. Det jeg skulle skrive om var egentlig ikke om det. (kan hende jeg kommer tilbake til det ) Men den dagen jeg begynte med det kom mamma for å gi meg en hjelpende hånd. Hva skulle jeg gjort uten mamma :) Men midt oppi kaoset banket det på døren.
Der sto Monica med en blomst pakket inn. Det var så koselig.Det var en kjempe flott orkide, med masse blomster og knupper på. (her ser dere egentlig litt av resulatet av malinga som mamma og jeg gjorde :) )Du hadde rett Monica , hver gang jeg ser på den smiler jeg og tenker på deg.

Tusen takk for at du tenkte på meg :)


4 comments:

 1. =) =) =) =) =)

  Og tusen takk for orkideen jeg fikk av deg; jeg tenker på deg og smiler hver gang jeg ser den..=) Og det er ofte, den står jo ved vasken på kjøkkenet..=)

  Og så fint det ser ut, det framskapet! Blir gøy å se hele en dag..=)
  Koooselig innlegg..=) <3

  ReplyDelete
 2. så fin orkide ,9 qartig med sånne overraskelser ,) din oppgraderrer ikke seg hos meg heller, irriterrende!!! kos deg masse hos søstera di -klem;)

  ReplyDelete
 3. Så koselig innlegg Anette :) Nydelig orkidé, og av det lille man ser av skapet, ser man at det er vakkert!
  Du er superflink! Og har en utrolig mamma. Ser ut til å stille opp på alt! Det er godt :)

  Klemmer fra meg

  ReplyDelete
 4. Så kjekt med blomstrende overraskelser -og den orkideen var veeeldig fin. Ligner på en jeg fikk rundt St.HAns, og som stod med blomster til begynnelsen av november. Håper du får ha din i blomst like lenge.
  Flott skap også!

  Ha en fin kveld!

  ReplyDelete