Friday, 11 December 2009

Jeg vil , jeg vil..

.. men jeg får det ikke til.

Jeg prøver å få innleggene og kolonnen separert. Slik at det blir litt mer avskilt. Jeg liker at bildene er så store og det er greit sånn som det er nå.. Det kan kanskje være litt mer kompakt, spesielt teksten i innleggene. Jeg liker ikke at teksten går så langt ut imot kolonnen. Jeg skulle iallefall ønske jeg kunne fått mellomrom mellom innleggene og kolonnen.

Jeg har funnet flere koder som man skal kunne bruke til å gjøre akkurat det jeg vil, men jeg får det ikke til. Det forandrer seg ikke når jeg legger inn koder og sånt. Og jeg har ikke tid til å sitte å fukle og ordne for mye.
Men hvis jeg fikk til dette kunne jeg slutte å tenke på at jeg ville forandre noe..

Hvis det er noen som kan hjelpe meg hadde jeg vært evig takknemlig. :)

Jeg får bare la det være så lenge og ikke tenke på det

NÅ er det en meget trøtt liten jente som må sove og jeg må rydde litt..

5 comments:

 1. HAHa nei det skjønner jeg VIRKELIG ikke ! jeg ler når jeg ser de filmene

  ReplyDelete
 2. Hmmm... den skal jeg tenke litt på.. skjønner godt at sånt irriterer, det gjør det med meg å..=)

  ReplyDelete
 3. Hei Anette.

  Jeg tror du bare kan gå inn på redigere mal, og på "main-wrapper"-delen kan du justere ned littegrann. Jeg har 680 på bredden min. Kanskje det passer hos deg og. Jeg kan fremdeles ha store bilder :)
  Men husk å lagre malen din før du gjør NOE annet :)

  Har blitt nydelig her inne. Ha en fin helg jenta :)
  Klemmer fra meg

  ReplyDelete
 4. skjønner deg!! fikk hjelp til sånnt selv jeg.. dataen holt på å havne i veggen på slutten, hehe ;) for noen vakkre bilder du har tatt, anette!! ble helt bergtatt<3<3 ha ei god helg-klem ;)

  ReplyDelete
 5. Hei igjen Anette.

  Ja jeg har blogspot. Har du?
  I så fall, gå inn der du har html-kodene, og ikke så veldig langt ned der finner du først "outer-wrapper", som er hele siden din, og under der ser du "main-wrapper".
  Der kan du justere bredden på hovedinnleggene. Jo høyere tall som står der, etter "width" ( altså bredden) jo bredere innlegg. Og hvis du vil justere side-kolonnen, kommer det under der igjen ( "side-bar-wrapper")
  Men prøv å justere ned med bare 10 av gangen (f.eks fra 720 til 710), og husk for all del og lagre malen ( helt øverst) før du justerer. Så ikke du mister alt du har der fra før.
  Skulle noe gå galt da, kan du bare laste ned den du hadde fra før ;)
  Skjønte du noe av dette? :)

  Suss & klem

  ReplyDelete