Friday, 4 December 2009

Hjemme igjen.

Nå har jeg kommet meg hjem igjen fra noen dager hos søstra mi.. Det var kjempe koselig. Denne gangen var det faktisk vanskelig å dra hjem.
Selv om jeg ville hjem til familie skulle jeg ønske jeg bare kunne ha blitt der... Skulle ønske vi kunne bo et annet sted, men vi er nok låst her litt til..
Sånn er det.
Jeg tok noen bilder fra der jeg vokste opp og rundt der. Bildene er ikke helt topp men dette er er steder med mange minner fra noe som nesten føles som et annet liv, så de betyr mye alikevel..
Dette er huset jeg vokste opp i. Fra jeg var født til jeg var rundt 17. Mange minner derfra både gode og noen ikke så gode.

Jeg banket på for å se om noen var hjemme men det var det ikke. Jeg hadde sååå lyst til å ta noen bilder fra hverandaen. Utsikten er bare til å dø for. Jeg husker jeg hadde sånne store vinduskanter på rommet mitt, så jeg kunne sitte der. Jeg elsket å sitte der å bare tenke eller lese en bok. Jeg var en lesehest som de kaller det. Jeg omtrent bodde på biblioteket en stund. En god bok og en Japp da var jeg fornøyd. :) Nå er det lenge siden jeg har lest så mye, jeg orker rett og slett ikke. Kanskje det kommer tilbake en dag. For jeg elsker at man kan glemme virkeligheten og leve seg inn i en annen virkelighet.I denne hagen har jeg lekt mye.. Men det jeg husker best er da jeg fikk Cleo og vi lekte på hveranda'n. Hun var så liten og søt.. Nå er hun gammel, feit men like søt.. Beste hund og venn som finnes..( dette er et bilde av et bilde så ikke veldig bra kvalitet.. men det gjør ikke no:) )
Første dag jeg hadde hun hjemme. Bare 8 uker gammel. Jeg kan ikke tro at ho er nå 14 år!

Dette er fra et sted som heter Mule Varde. Jeg har kjørt mye båt i denne fjorden. Litt lengre ut mot kysten men vi har vært her også.. Men det er rart.. det er noe kjært og godt med de åsene der. Huff jeg savner så mye å være nære vannet..MULE VARDE
Da Jon kom hjem i kveld hadde han med seg blomster til meg og det var kjempe koselig!!
Håper dere får en fin helg.

4 comments:

 1. å, vet hvordan det er å være på hjemmlige trakter... mange minner, ja ,)jeg syns det er bra dere bor her!! god helg-klem

  ReplyDelete
 2. Nå ble jeg helt melankolsk... Klump i magen og sug etter havet! Masse følelser i det her innlegget. Du skulle sniki deg inn på verandaen å tatt bilder! ;) Skulle gjerne sett utsikten. Ser man havet derfra??

  De tre siste bildene var kjempefine. Stemningsfulle!
  KLEM

  ReplyDelete
 3. Åh dette så ut som et utrolig koslig sted å bo da! Skjønner at du koste deg der.

  ReplyDelete
 4. Kommentar i fjesboka..:)

  -Monica

  ReplyDelete